NOSALTRES

Tenir fills et canvia la vida, indubtablement! . Tot canvia al teu voltant i com no, també ho fa la teva "vida social", que passa a ser també la d'ells.

Comences a buscar llocs en els quals sentir-te còmode amb els teus fills, als quals ells es puguin moure amb llibertat; llocs en què tu et puguis sentir a gust, i no sentir-te observat o diferent per la resta d'adults "sense fills".

I a poc a poc , dins d'aquesta aventura de ser pares, descobreixes que no és fàcil trobar llocs pensats per a pares i fills.

Aquesta situació que, com a pares de dos nens , hem viscut en primera persona va ser l'inici del nostre projecte, la nostra sala Pik-Nik.

Nosaltres seríem els primers clients d'aquesta sala! ... vam pensar. Però també teníem clar que només ho faríem si fos un lloc segur i acollidor per als nostres petits.

Som Jorge i Eva, i ens vam embarcar en aquest projecte amb molta il·lusió, acompanyats dels nostres fills Pol i Hèctor.

LA NOSTRA MISSIÓ

"Casa nostra és casa teva", aquest és el nostre objectiu .

Per aconseguir-ho hem creat un lloc diferent, una casa còmoda i acollidora, on tot el que t'envolta està pensat per ser utilitzat i gaudit per tots, petits i grans, pares i nens, familiars i amics ...Pik-Nik, una casa en la qual els nens es diverteixen, i mentrestant els grans poden participar en la seva diversió, o bé relaxar-se, conversar, en fi .... divertir-se també .

Pik-Nik sorgeix per a donar resposta a les necessitats de famílies i amics de reunir-se al voltant d'una activitat lúdica. Gaudir d'un esdeveniment amb un gran grup d'amics i familiars amb comoditat i en un ambient càlid i acollidor, per això s'ha optat per una decoració basat en la fusta, els tèxtils, la il·luminació càlida i els detalls en gespa artificial.

T'agrada anar de pik-nik ? ... El límit és la teva imaginació, reserva la sala i organitza la teva festa d’aniversari, el menjar que tu vulguis, la música que més t'agradi, només els teus convidats. Tu decideixes! És el teu pik-nik!

 

PERQUÈ EL NOM DE PIK-NIK? ...

El nom és una referència a aquest dia de camp, a aquest menjar informal en un espai obert, a aquest menú fàcil de transportar ....

Pensem que seria ideal poder muntar un pícnic privat, enmig de la ciutat, al marge del fred, la pluja, la calor, però sense renunciar a aquest raconet de gespa on estirar la teva manteta, agafar la teva cistella i muntar la teva festa.